Over Anti-Banner

Alleen beschikbaar in Kaspersky Standard, Kaspersky Plus en Kaspersky Premium.

Het onderdeel Anti-Banner is ontworpen voor bescherming tegen banners terwijl u op het internet surft. Anti-Banner blokkeert banners die verschijnen op de websites die u bezoekt en in de interface van sommige programma's. Anti-Banner blokkeert de banners die in de lijst met bekende banners voorkomen. Deze lijst is een onderdeel van de databases van het Kaspersky-programma. U kunt de blokkering van banners via de interface van het Kaspersky-programma of rechtstreeks in de browser beheren.

Standaard worden banners toegestaan op websites die in de lijst met Kaspersky-websites staan. Deze lijst is door deskundigen van Kaspersky opgesteld en bevat websites van Kaspersky en diens partners die advertenties voor Kaspersky hosten. U kunt deze lijst bekijken of het gebruik van deze lijst uitschakelen als u het nodig vindt om banners op de websites van Kaspersky en diens partners te blokkeren.

De teller van geblokkeerde banners geeft het totale aantal geblokkeerde banners op de hele site, afhankelijk van het aantal sitepagina's dat in de browser is geopend. Als een pagina in de browser is geopend, worden alleen blokken op deze pagina van de site geteld. Als er meerdere pagina's van dezelfde site in de browser zijn geopend, worden de geblokkeerde banners geteld op alle pagina's van de site die in de browser zijn geopend.

Informatie over de werking van Anti-Banner vindt u in rapporten.

De volgende beperkingen zijn van toepassing op Anti-Banner: